Dalosy

Dalosy

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat. Technologie en automatisering wordt hierdoor steeds belangrijker in de logistiek. Dalosy - expert op het gebied van Enterprise Mobility - levert mobiele oplossingen om uw logistieke processen te automatiseren, optimaliseren en beheren!

Dalosy is al meer dan 40 jaar actief in het automatiseren en optimaliseren van logistieke processen voor diverse retailers waaronder Bol.com, Action en Ahold. Wij leveren mobiele oplossingen die u helpen de kwaliteit, productiviteit, efficiëntie en klanttevredenheid te verhogen. Dit doen we door innovatieve technologieën toe te passen zoals barcode scanning, RFID of Voice.

U kunt bij ons terecht voor mobiele apparatuur zoals barcode scanners, mobiele computers, wearables en printers. Het apparatuur wordt volledig naar wens geconfigureerd en klaar-voor-gebruik geleverd. Indien u unieke wensen heeft, ontwikkelen onze software developers voor u de perfecte app, volledig op maat voor een naadloze integratie met uw bestaande systeem. Daarnaast zorgen wij voor een beveiligde draadloze infrastructuur met maximaal bereik en bieden we support, onderhoud en beheer voor continuïteit.

App en Mobile Device bij bol.com

Volledig ontzorging vinden wij belangrijk bij Dalosy. Wij zorgen voor de technologie en de diensten eromheen, zodat u zich kunt richten op het leveren van uw service.

Neem contact met ons op of bezoek onze stand voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!