Human Workspace B.V.

Human Workspace B.V.

"Vandaag besteld, morgen geleverd" vraagt heel wat van de logistieke operatie. Het proces van online winkelen moet aan de achterkant efficiënt ingericht worden.

Veel bedrijven kiezen ervoor het proces te automatiseren, echter voor VAS gerelateerde werkzaamheden is dit niet altijd even eenvoudig. Denk hierbij aan het verwerken van retourzendingen, maar ook het verpakken van orders waarbij handelingen worden verricht die niet standaard zijn, hiervoor worden nog steeds operators ingezet. De kracht van Human Workspace zit in het optimaliseren van dit aspect van het logistieke proces. Human Workspace verzorgt complexe integratieprojecten waarbij de inrichting van de werkplek centraal staat. Hierbij kiezen wij voor de werkpleksystemen van het Finse merk Treston, vanwege het ergonomisch en modulair ontwerp. Dit in combinatie met de expertise van onze Human Workspace engineers stelt ons in staat om passende oplossingen aan te bieden die aansluiten op bestaande geautomatiseerde systemen én de vaak specifieke behoeften van onze klanten. Zo was "flexibiliteit" bijvoorbeeld een belangrijk aspect bij de inrichting van het bol.com fulfilment center en werd bij PostNL Fulfilment gekeken naar "automatisering" van de werkplekken.

Treston workspace solutions by Human Workspace for the bol.com fulfilment center

Treston werkpleksystemen door Human Workspace in het bol.com fulfilment center.
(Foto courtesy: bol.com)

Bent u op zoek naar werkplekinrichting? Op de infomarkt laten we een demo opstelling zien welke is ingericht voor VAS gerelateerde werkzaamheden. Of bezoek onze website en bekijk de talloze mogelijkheden/ stel de ideale werkplek samen via de 3D ontwerp tool. U kunt natuurlijk ook contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.