Paardekooper

Paardekooper

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Wij leveren meer dan 35.000 producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt. Ons assortiment bestaat uit verpakkingen, disposables, hygiëne- en verbruiksartikelen.

Verpakken, inpakken en vooral aanpakken. Het zit in ons bloed. Overal waar wij komen, gaat onze aandacht uit naar verpakkingen. Wij volgen de trends op de voet en wij hebben een neus voor het vinden van de leukste verpakkingsideeën. Ideeën, als basis voor nieuwe, onderscheidende verpakkingsconcepten en ter inspiratie voor onze klanten.

Paardekooper is onderdeel van PACOMBI GROUP. Binnen de groep werken verschillende verpakkingsbedrijven samen, met elk hun eigen specialisme. Klanten profiteren van marktconforme prijzen, een zeer hoge leverbetrouwbaarheid en een ruime keuze verpakkingen en disposables.

Tot PACOMBI GROUP behoren, naast Paardekooper, de bedrijven Depa Disposables, Halma Packaging, Van der Windt Verpakking, PACOMBI HORTI en The LCA Centre.